Gratis 

boodschappen service

bij aankomst


Op vakantie bij Nederlanders in Spanje met extra opties

Helemaal gratis Manon's boodschappenservice bij aankomst op je vakantieadres. Je betaalt alleen de kosten van de boodschappen.

Wel zo fijn een aankomst-boodschappenservice, waardoor je koelkast al vol ligt met je favoriete drankjes en hapjes. Lekker koud biertje, lekker wijntje, borrelhapje en een lekker vers stokbrood. Zeg jij het maar, ik haal je, vooraf bestelde, boodschappen en zorg dat ze voor je klaar staan. 

Vanuit de luchthaven niet direct naar de supermarkt, maar eerst hier even lekker tot rust komen. Of je gaat wel direct vanuit de luchthaven boodschappen doen maar de dingen die je koud wilt hebben staan, zijn al voor je gehaald. 

Gratis aankomst-boodschappenservice op vakantie  'Bij Manon in Spanje" om zo het genieten en relaxen gelijk te kunnen starten. Al direct optimaal van je vakantie kunnen gaan genieten.  

PS. Je kunt ook een gebakje voor je laten klaar zetten bij aankomst. Ik haal die boodschappen voordat je aankomt bij mijn favoriete gebakswinkeltje in Mutxamel .

Adios uit het zonnige Alicante

Manon 

Vakantiehuisje huren bij nederlanders in spanje met prive zwembad gratis boodschappenservice compleet en schoon vakantiehuisje met prive zwembad in Spanje Costa Blanca Alicante Mutxamel Bij manon in spanje goede reviews goede wifi nederlandse tv wasmachin

Ervaring van een gast... lees de review over de boodschappenservice op vakantie bij Manon in Spanje

van  rekoopman111@gmail.com

Bij Manon in Spanje! Wat een feest! Het begint al direct na boeking. Manon mailt regelmatig zeer enthousiast met tips, ideeën en denkt graag mee. Bij aankomst (op zondag) had ze de koelkast al gevuld met van alles en nog wat.
Het huis is heerlijk, ruim en ontzettend netjes en schoon. Mooie, grote buitenruimte, met keuken/bar, gasbarbecue en paella-pan, veel zitplaatsen en natuurlijk het heerlijke, ruime zwembad. Iedere ochtend verzorgde Manon het zeer uitgebreide en iedere dag afwisselende ontbijt. Wat een ongekend feest. We hebben genoten, van het prachtige weer en de zalige locatie. Ons verblijf was heerlijk en Manon is een top-gastvrouw.

 

Gratis boodschappen service op vakantie bij nederlanders in spanje bij manon in spanje ook haal en breng service op vakantie in spanje kindvriendelijk vakantiehuis met prive zwembad afwasmachine en wasmachine vakantiewoning met prive zwembad in spanje