Workshops ook voor kinderen in Alicante 2024

Je vakantie 2024 in Alicante met privezwembad Bij Manon in Spanje

Wil je je vakantie Bij Manon in Spanje opleuken met een gezellige workshop of een leuke activiteit in het Nederlands? Boek dan je vakantie en kom hier genieten van je de sfeervolle vakantiewoning met privé zwembad in Mutxamel en maak gebruik van mijn extra opties. 

Nederlandstalige workshop voor volwassen en kinderen in Alicante

Bijvoorbeeld een workshop om je vakantie ervaring te verrijken en lol te hebben. Ik verzorg veel populaire workshops die je niet vooraf tijdens het boeken van je vakantie hier al hoeft vast te leggen. Je kunt gerust als je hier aan het genieten bent in overleg een dag en tijd kiezen voor een workshop naar keuze als je zin hebt. 

paella workshops in het nederlands vakantie 2024 in alicante bij manon in spanje prive zwembad goed

Ik, Manon, verzorg zelf de Nederlandstalige workshop in 2024 voor mijn gasten Paella kookworkshop 

Tapas workshop, Keramiekworkshops en Leuke basis Spaanse taallessen . Lekker relaxt in het Spaanse zonnetje onder het genot van een hapje en een drank een gezellige workshop verzorgen voor mijn gasten.

Manon's paella en tapas workshop in Alicante in het Nederlands

Dat is vakantie Bij Manon in Spanje, niets moet alles kan. De workshops hoef je niet heel veel ver van te voren te boeken in overleg kan veel. Wel zo relaxt om niets vooraf te hoeven plannen op vakantie en lekker te genieten van alles wat op je pad komt. Mocht je meer info willen neem dan gerust contact met me op.

Manon's kindvriendelijke vakantie workshop in het Nederlands in Alicante

In Alicante organiseer ik diverse Nederlandstalige kinderworkshops die variëren met seizoen, temperatuur en leeftijd. Maar één ding is zeker: altijd plezier! Bij Manon in Spanje bied ik extra opties voor gasten die van een zorgeloze vakantie willen genieten zonder andere gasten. Ideaal voor gezinnen met kinderen of alleenstaande ouders.

Ik heb al met tal van kinderen super gezellige workshops gehouden. Bijvoorbeeld, we hebben Spaanse waaiers versierd met glitters, stickers en prachtige spiegeltjes, en het resultaat was echt fantastisch (helaas vergat ik een foto te maken, haha). Maar ik heb wel foto's van andere workshops, uiteraard altijd in overleg met de ouders, zoals het maken van alcoholvrije cocktails, naamplaatjes, schilderen, zoals het schilderen van de eerste letter van je naam, het maken van kettingen (ja, weer vergeten om foto's te nemen, Manon was te druk bezig met de kinderen). We hebben ook kleine keramische items gemaakt, zoals plankjes, en zelfs suikerspinnen gemaakt (ook hier vergat ik een foto van te maken, haha). Ik moet echt beter worden in het vastleggen van deze leuke momenten.

Manon zijn de kinder workshop altijd een succes en wat kost het?

Oh ja, we hebben ook heerlijke verse pizza's gemaakt en opgesmikkeld, wat altijd een groot succes is bij de kinderen. Maar geloof me, de kinderen hadden de tijd van hun leven en vermaakten zich uitstekend, en dat is het allerbelangrijkste.De workshops duren ongeveer één tot anderhalf uur. De prijs voor het eerste kind bedraagt 17,50 euro en voor het tweede kind slechts 2,50 euro extra. Adios vanuit Alicante! Groetjes, Manon.

Kindvriendelijke vakantie in Manon's vakantiewoning in Alicante

De kindvriendelijke vakantiewoning, exclusief voor jouw gezin, heeft een privézwembad met veel speelgoed voor eindeloos vermaak. Voor gezinnen van alle samenstellingen is dit de perfecte accommodatie. Ontdek de ervaringen van andere gasten in de reviewsGroetjes, Manon.

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijke vakantie met volop privacy, ben je bij Manon in Spanje aan het juiste adres. 

De kinderen kunnen gezellig bij mij, Manon, de workshop doen en ondertussen kun je genieten van je eigen privacy of zelf iets ondernemen zonder de kinderen. En na afloop kun je naar de "sterke" verhalen luisteren van de kinderen over wat ze allemaal hebben gedaan.

Wel zo leuk Nederlandse eigenaar Manon organiseert activiteiten

Ik verwijs je ook met alle plezier op de overige workshop in Alicante

Hoe leuk, Spaanse les, schilderen, tekenen, danslessen, wijnproeverijen, surflessen en watersport, yoga, wandelen en golf en nog veel meer! Schilder- en tekenworkshops Flamenco danslessen Wijntours en proeverijen Surflessen en watersporten. En altijd beschikbaar Manon's haal en brengservice. Ook leuke aanraders lessen in : Windsurfen, Zeilen, Duiken, Snorkelen, Jet-skiën, Kajakken, Stand-up paddleboarding (SUP) en Parasailen of Golflessen. Dit is een selectie aan leuke activiteiten die hier in de buurt te doen zijn. Voor mijn gasten verzamel ik leuke op hun interesse afgestemde aanraders en tips.

Review over de kindvriendelijke vakantie in Alicante van de Nederlandse Manon

Huur Manon's  vakantiewoning met prive zwembad in Alicante!

In de nabijheid van onze vakantiewoning met privé zwembad vind je diverse prachtige zandstranden met gezellige boulevards, allemaal op slechts een korte 15 minuten rijden. Of je nu op zoek bent naar rust, ruimte en privacy of naar leuke activiteiten in de omgeving, bij mij ben je aan het juiste adres voor een vakantie zoals jij die wilt.

Bij Manon in Spanje vakanties is ideaal voor degene die houd van privacy en of je nu alleen komt, met je kind, met vriendinnen, je familie je kunt hier genieten van het heerlijke weer, de gastvrijheid en voor extra opties kun je altijd bij mij terecht.