Verzorgde uitjes en uitstapjes op vakantie

in Alicante Costa Blanca Spanje

Nederlandstalige uitjes en verzorgde uitstapjes in Costa Blanca Spanje bij Vakantie bij Nederlanders in Spanje Bij Manon in Spanje huur vakantiewoning met prive zwembad in Mutxamel Alicante en rust en privacy en nederlandstalige dingen te doen in Alicante

Voor leuke uitjes compleet verzorgd

tijdens je vakantie

"Bij Manon in Spanje" 

in

Alicante

Ik, Manon, organiseer voor mijn gasten vaak 

een compleet verzorgd uitje of uitstapje

in Alicante Costa Blanca

en omgeving Mutxamel, El Campello en San Juan 

 

Ik ga, met alle plezier, mee met een uitstapje en/of uiteten. Of stap bij mij in en ik verzorg de dag compleet. Voor mijn (lokale) tips, gezelligheid en/of voor vertalingen. Geniet bijvoorbeeld van mijn wandeling door gezellige Spaanse dorpjes of Alicante-stad. Een museumtour of een wandeling over een gezellige boulevard en de mooie zandstranden. Struin de toffe markten in de omgeving af. Of ga met me mee op tapastour voor een Spaans hapje en drankje. Ik vraag  € 15 per uur en betaal zelf mijn eigen eten en drinken. Ik hou je ook, als je dat fijn vind, op de hoogte van wat er in de omgeving te doen is, als je hier bent. Zo kun je ook zelf lekker op stap naar leuke dingen in de omgeving, die speciaal georganiseerd worden. 

Voor leuke uitjes, mooie uitjes,

culturele uitjes, culinaire uitjes,

interessante uitjes, actieve uitjes

en daarbij ook goed verzorgd

in

Alicante en omgeving

Er is zoveel leuks in de omgeving te doen, afgestemd op jouw interesse(s). Laat me je tips geven en ga dan lekker zelf op stap of ik verzorg een leuk uitstapje of leuke uitjes, helemaal van a tot z. Zo kun je lekker optimaal genieten en hoef je niets zelf te regelen of op te letten. Gewoon lekker en onbezorgd op stap. Waar liggen jouw interesses?

Benieuwd naar ervaringen van gasten over de tips van Manon

van Roel Ridders  r.ridders@chello.nl 

Van 11 tot en met 21 april hebben wij tien heerlijke dagen doorgebracht in de prachtige accommodatie van Manon. We hebben weer enorm genoten van de gastvrijheid en de luxe van de fijne woning van Manon. Werkelijk niets is haar teveel en -bijna- alles is mogelijk. Heel regelmatig stuurde ze ons berichtjes met leuke tips voor bezienswaardigheden in de omgeving. Kortom, het was weer een fantastische ervaring in het prachtige Mutxamel!

Benieuwd naar ervaringen van gasten over verzorgde uitjes op vakantie door Manon :

Sanne, Fernando, Leyla & Marly  Sanne_admiraal@hotmail.com 

Weer thuis na een heerlijke week 'bij manon in Spanje'
Een week waarin we enorm tot rust zijn gekomen en genoten hebben van alle gemakken van de prachtige casa. Wat een heerlijk huis!
Onze meiden waren niet uit het zwembad te krijgen. In de avond lekker op pad in de omgeving waar we genoten hebben van het lekkere eten en de gezelligheid.
Manon is een fijne gastvrouw en heeft ons goed wegwijs kunnen maken en was aangenaam gezelschap. (De meiden wilden niet eens meer zonder haar op pad)😊
Kortom een echte aanrader!
En we hopen nog eens terug te komen.
Manon nogmaals bedankt voor alles.

Groetjes van ons viertjes

Nederlandstalige verzorgde vakantie uitstapjes in de Costa Blanca Spanje verzorgd door Nederlanders Bij Manon in Spanje huren vakantiewoning met prive zwembad in Mutxamel Costa Blanca Spanje bij landgenoten vakantie vieren inclusief vervoer privacy