Verdrietig nieuws mijn buren moeten verhuizen...

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 12:02

Afscheid nemen doet pijn…

mijn superfijne overburen moeten wegens gezondheidsredenen verhuizen naar Engeland. Zo jammer.. wat zal ik ze missen, maar ook zo dankbaar voor bijvoorbeeld de heerlijke muziekoptredens van Pete met zijn mondharmonica en de overheerlijke maaltijden van hen allebei. Curry of Sunday diner niets was ze te veel!!

 

Ik was altijd welkom en genoot ervan. Veel gelachen ook zoals toen ik uitgenodigd werd voor tea. Bleek tea de naam te zijn voor een flinke maaltijd en ik dacht kopje thee. Dus ik had al gegeten. Niet piepen gewoon doorproppen het past er nog wel in.

Of genoten van de optredens van Pete met mondharmonica in Sandra’s bar. Ik dacht de eerste keer nou zal mij benieuwen haha. Bleek hij toch supergaaf te kunnen spelen wauw zo veel plezier gehad. En menig van mijn gasten heeft er ook van

genoten.

 

Of die keer dat ze speciaal voor mij een alcoholvrije likeur hadden gekocht. Zo niet lekker, maar oh zo super lief.

Pete heeft zo vaak mij geholpen met technische “problemen”. Ik hoefde maar te appen en dan kwam ie met zijn gereedschapskist gevuld met gereedschap en een flinke dosis Engelse humor.

Altijd kon ik bij ze binnenvallen voor kopje thee met melk en koekje natuurlijk of lekker gezellig samen in het zonnetje kletsen.

Ik duim voor ze!

Dankbaar, maar verdrietig neem ik afscheid van ze.

Manon


«   »