Wie ben ik.. ik vertrek naar Spanje

Hola, 

Ik ben Manon. Inmiddels meer dan vijf jaar bestaat "Bij Manon in Spanje".  Voor de schermen of achter de schermen erg leuk en veel afwisseling in mijn rol als gastvrouw. Zo tof om onzichtbaar of zichtbaar te zijn voor gasten, net wat zij willen.

Adios en wie weet tot ziens.

Manon 

Waar woon jij dan Manon?

Aan de andere kant van 'Bij Manon in Spanje", in een zelfstandig woongedeelte op de begane grond met eigen tuin, daar woon ik. We hebben allemaal privacy. Jullie zwembad gebruik ik ook niet. 

 

Voor tips en/of hulp, mocht je dit willen, ben ik in de buurt.

groetjes Manon

Manon, wat doe jij daar nou zoal... in Alicante

Manon's Blog bij Manon in Spanje Alicante. Mijn avonturen ervaringen en al wat meer. Echte ik vertrek verhalen uit Spanje. Lees mee adios vanuit Alicante Manon’s blog in Alicante, Mutxamel Spanje Vakantie bij Nederlandse eigenaar. Ik vertrek Spanje

Mijn hobby's zijn lekker op terras zitten, wandelen en films kijken. "Spaans tuinieren" vind ik ook erg leuk. Ik leer steeds beter met mijn Spaanse tuin om te gaan. De vetplanten, fruitbomen, palmen, olijfboom en natuurlijk de cactussen verzorgen en kweken vind ik ook erg leuk.

 

De Spaanse keuken vind ik ook erg lekker, zelf paella en tapas maken blijft leuk. Maar lekker bij authentieke Spaanse restaurantjes eten, is toch het allerleukste vind ik, met die heerlijke Spaanse vibe. Kom je het ook beleven?

Bij Manon in Spanje Alicante

ook te vinden

op Facebook, Instagram , youtube en LinkedIn

klik hieronder

Ervaringen van een Nederlandse in Alicante Spanje klik hieronder om mijn verschillende kanalen te bekijken. Adios Manon