Actieve dingen doen en sportieve uitjes Alicante 

Lekker sporten in de fijne Spaanse zon. Op vakantie met prive zwembad op slechts 15 minuten rijden van Alicante centrum en strand bij de Nederlandse Manon. En heerlijk de ruimte om te sporten vanuit de rustige ligging van Manon's vakantiewoning met prive zwembad te huur vanaf € 95 per dag, kun je heerlijk wandelen en fietsen. 

Sportief en actief in Alicante

Ontvang Manon 's handige tips voor een sportieve vakantie in 2024 in Alicante in de sfeervolle vakantiewoning met prive zwembad in Mutxamel Alicante. Ideaal gelegen voor de sportievelingen. Ga bijvoorbeeld  lekker mountainbiken. De mountainbike staat hier gratis voor je klaar.  

wat te doen in actieve dingen in alicante 2024 vakantie bij nederlanders manon in spanje sportief

Ontdek de nieuwste suggesties voor een actieve vakantie en plan je perfecte uitje tijdens je vakantie bij de Nederlandse Manon in Alicante. Van watersporten, wandelen, fietsen,  mountainbiken tot wielrennen, karten, lasergamen en zeilen echt alles!

Tips voor sportieve vakantie

Tips voor een sportieve vakantie in Alicante 2024! Ontdek een boottocht met een doorzichtige bodem, verken Alicante per segway en fiets (ook elektrische fietsen beschikbaar), maak een wandeling door de grotten van Busot bij Canelobra, en geniet van surf- en watersport in El Campello.

Leuke sportieve en actieve uitjes in Alicante

Mijn gasten ontvangen actuele informatie over opwindende sportieve activiteiten in Alicante. Enkele hoogtepunten zijn de kartbaan in San Vincente Alicante, de prachtige watervallen Fonts de l'Algar in Callosa d'en Sarria, een opwindende excursie naar het eiland Tabarca, en de mogelijkheid om Jetski's, kayaks, buggies, scooters en flyboards te huren in Alicante en El Campello.

Klimmen en duiken snorkelen in Alicante

Manon's aanbeveling 1 : klimmen in Alicante 

Als je van klimmen houdt en je wilt onder begeleiding gaan klimmen tijdens je vakantie in Alicante, dan heb ik een tip Cintclimbing. Ook voor sportieve gezinnen hebben ze uitjes gemakkelijk te boeken via de website. De website is op dit moment alleen nog in het Spaans beschikbaar. Leuke tip voor mijn sportieve gasten die klimmen willen ontdekken in Alicante of anders willen gaan klimmen als ze gewend zijn. Check hun site voor alle vormen van klimmen in Alicante en omgeving.

Aanbeveling 2: duiken in Alicante

Mocht je het leuk vinden om te leren duiken of je kunt al duiken, dan is het een echte aanrader om te gaan duiken met Posidonia. Zij zijn ook Engeltalig super enthousiast en geven hele leuke cursussen en uitjes. Zelfs compleet verzorgde uitjes vanaf ophalen vanaf de vakantiewoning Bij Manon in Spanje inclusief je terugbrengen na een vast en zeker geslaagde duiktrip. 

Niet alleen duikuitjes in Alicante omgeving maar ook voor snorkelen bijvoorbeeld in het water van Tabarca kun je echt goed bij hun terecht!  Echte aanrader

Manon's  actieve tips op maat

Ik stuur mijn gasten een paar weken voor hun aankomst gedetailleerde (digitale) informatie over de activiteiten in Alicante en omgeving. Deze up-to-date info bevat handige links en foto's die ik constant blijf verzamelen. Voor sportliefhebbers heb ik leuke activiteiten zoals duiken, snorkelen, klimmen, fietsen en wandelen geselecteerd. Kom jij ook? Groetjes Manon