Creatieve uitjes in Alicante in 2024 en artistiek!

Hoe tof lekker bij huis genieten van Manon's vakantiewoning met prive zwembad te huur vanaf € 95 per dag en alle rust om te doen en laten wat je wilt. En als je leuke originele tips wilt om het artistieke en creatieve Spanje te ontdekken ben je bij Manon, je Nederlandse gastvrouw aan het juiste adres. Kom je ook!

Creatieve & Artistieke Uitjes! Benut Manon's Lokale Tips 

Creatief en artistiek in Alicante 2024 keramiek, stoffenwinkels, creatieve workshops 

  • kennismaking met mozaïek, incl. eigen creatie maken (ook versie voor kids)
  • schilderworkshop 1 dag, Lliber (ook voor beginners incl. schilderij, verzorgd door pro)
  • keramiekworkshop 1 dag, Lliber
  • keramiekcursus van 1,5 uur, in Alicante
  • pottenbakker op authentieke wijze in Alicante
  • en voor de kookliefhebbers, op authentiek wijze traditionele paella maken of tapas

Kinderen vermaken in Alicante en omgeving in het Nederlands 

Manon's Workshop paella maken of tapas

Ben je op zoek naar een rustig gelegen vakantiewoning met privé zwembad om lekker te genieten. En willen de kinderen af en toe vermaakt worden met een workshop en iets anders creatief of sportief?  Of vind je het zelf leuk om tussen het relaxen door te bijvoorbeeld een workshop paella maken doen bij mij boek dan je vakantie en kom genieten in Mutxamel Alicante Spanje. Check voor meer info de extra's van Bij Manon in Spanje vakanties.

echte aanrader stoffenwinkel in Alicante centrum

Vind je naaien leuk en ben je altijd op zoek naar mooie stoffen, bezoek danin Alicante centrum deze stoffenwinkel. Je weet niet wat je ziet en kiezen zal moeilijk worden! Ga naar Julian Lopez, hier de locatie

Creatieve markten en beurzen in Alicante in 2024

Je kunt ook naar de creatieve beurzen en markten die hier geregeld georganiseerd worden. Ik hou deze voor je bij en weet dan welke er worden georganiseerd, wanneer jij hier op vakantie bent. Met een link kun je er zo heenrijden wel zo handig. Iets verder rijden zijn er ook handwerkmarkten in Alicante. En als je een Nederlandstalige workshop keramieken wilt kun je gezellig bij mij komen. Je kunt ook een workshop bij Be Crea gaan doen iets verder rijden. Zij doet onder andere workshops droomvangers maken of wandkleden. Zij staat je met alle plezier bij in het creëren van iets moois.

Manon's lokale tips voor artistieke en creatieve dingen te doen in Alicante 

Kindvriendelijk vakantiewoning spanje met prive zwembad vakantie bij nederlanders in spanje met prive zwembad creatieve dingen te doen alicante in het nederlands kindvriendelijke vakantiehuisje van nederlanders bij manon in spanje creatief in alicante en

Een plezier voor mijn gasten! Enkele weken voor hun aankomst stuur ik mijn gasten uitgebreide en actuele informatie via e-mail.

Deze informatie, compleet met nuttige links en foto's, heb ik verzameld en blijf ik voortdurend aanvullen. Ik ben altijd op zoek naar interessante creatieve ideeën om de vakantie van mijn gasten nog specialer te maken, ook voor degenen die tijdens hun vakantie af en toe lekker creatief willen zijn. Met hartelijke groetjes uit Alicante, Manon.