Gratis boodschappen service vakantie Alicante 

Je vakantie 2024 in Alicante met privezwembad Bij Manon in Spanje

Vakantie 2024 in alicante bij nederlanders goed verzorgd bij manon in spanje boodschappenservice

Goed verzorgd op vakantie in Alicante 2024 met boodschappenservice 

Helemaal gratis Manon's boodschappenservice bij aankomst op je vakantieadres. Je betaalt alleen de kosten van de boodschappen.

Wel zo fijn een aankomst-boodschappenservice, waardoor je koelkast al vol ligt met je favoriete drankjes en hapjes. Lekker koud biertje, lekker wijntje, borrelhapje en een lekker vers stokbrood. Zeg jij het maar, ik haal je, vooraf bestelde, boodschappen en zorg dat ze voor je klaar staan. 

Wil je op vakantie bij Nederlanders in Alicante kies voor Manon's vakantiewoning

Vanuit de luchthaven niet direct naar de supermarkt, maar eerst hier even lekker tot rust komen. Of je gaat wel direct vanuit de luchthaven boodschappen doen, maar de dingen die je koud wilt hebben staan, zijn al voor je gehaald. 

Gratis aankomst-boodschappenservice op vakantie  'Bij Manon in Spanje" om zo het genieten en relaxen gelijk te kunnen starten. Al direct optimaal van je vakantie kunnen gaan genieten.  Adios uit het zonnige Alicante Manon 

Goed verzorgd op vakantie naar Alicante 2024, kies voor de extra opties!

Vertrouwd en goed verzorgd op vakantie bij de Nederlandse Manon in Alicante

Als je wilt kun je kiezen voor een van mijn andere opties  zoals de verse broodjesservice in de ochtend. Of heb je zin om een workshop paella maken bij mij, Manon mee te doen. Lekker in het Nederlands een lekkere paella maken of een tapasworkshop. Met een lekker drankje erbij. Of wil je gebruik maken van mijn haal- en brengservice naar een restaurant omdat niemand de Bob wil zijn. En als je lekker helemaal ontzorgd op een compleet verzorgd uitstapje wilt inclusief vervoer, verzorgd door mij Manon dan ben je ook aan het goede adres. Laat je verrassen of vertel me wat je wilt gaan doen.

Geen verrassingen achteraf verzorgd en ontzorgd op vakantie bij Manon in Alicante

Geen verrassingen achter je weet altijd waar je aan toe bent als je met mij als persoonlijke gids op stap wilt. Ik vraag 15 euro per uur en betaal mijn eigen hapje en drankje. Meer info check de extra opties of neem gerust contact met mij op. Groetjes uit Alicante Manon

Manon's vakantiewoning goed verzorgd met privezwembad in Alicante

Voor een mooie vakantiewoning met privé zwembad aan de Costa Blanca in Spanje, Alicante in Mutxamel. Dichtbij mooie zandstranden op slechts 15 autominuten. Op een rustige locatie van alle gemakken voorzien de vierpersoons vakantiewoning met airco in alle ruimten, Nederlandse televisie, goed wifi, groene energie, leuke extra opties, vaatwasser c.q afwasmachine, oven en wasmachine en nog veel meer. Prijs vanaf 95 euro per dag, flexibele aankomdagen en vertrekdagen. Klik op de link hieronder voor meer info.

Weer in Alicante Klimaat in Alicante

Het hele jaar lekker weer dus is Bij Manon in Spanje het hele jaar geopend. Elke maand ander weer en andere leuke dingen te doen afhankelijk van je interesse en het weer. Voor meer info over het weer elke maand in Alicante klik hieronder.