Je vakantie in 2024 naar Alicante op maat!

Hoe tof is dat heerlijk genieten van mijn garantie op privacy en gastvrijheid. Lekker je eigen gang en even heerlijk op jezelf zijn. Je hebt van niets of niemand last en geniet van je vakantie 2024 in Alicante bij de Nederlandse Manon. Vakanties Bij Manon in Spanje met heerlijk je privezwembad waar niets of niemand je stoort. 

Manon's verzorgde opties voor je vakantie

Alles op maat en niet moet alles mag. Je hoeft ook niet al in Nederland te beslissen of je wel of geen gebruik wilt maken van Manon 's opties op maat tijdens je vakantie 2024 in Alicante. Laat het lekker afhangen van je dag en wat nog meer. Lekker relaxt op vakantie dat is het idee van lekker chillen Bij Manon in Spanje. Groetjes Manon

Een selectie van Manon 's opties op maat

Goed verzorgd op vakantie naar Alicante in 2024

bij de Nederlandse Manon

Ik, Manon, heb mijn leuke concept voor vakanties waarbij gastvrijheid, privacy en flexibiliteit zijn gegarandeerd bedacht meer van 5 jaar geleden.  Ik ben en blijf serieus in het verzamelen van leuke dingen voor gasten en toffe informatie en tips verzamelen. Leuk om te doen en fijn dat gasten er zo van genieten. Wel zo relaxt met de Nederlandstalige tips die al voor je klaar liggen. 

Het is belangrijk dat je vakantie kunt inrichten zoals jij dat wilt en kunt doen waar jij zin in hebt wanneer jij er zin hebt. 

Groetjes uit Alicante Manon

Vakanties “Bij Manon in Spanje” wat is dat?

Potentiële gasten vragen mij soms: MANON, ZITTEN WE DAN ONZE HELE VAKANTIE MET JOU “ OPGESCHEEPT” 😩

Ik stel ze natuurlijk gerust en dit is wat ik ze vertel....

“ Bij Manon in Spanje” staat voor rust, ruimte, ontspanning en privacy, dichtbij Alicante centrum en mooie zandstranden. Je heerlijk thuis voelen in je eigen zwembad in de grote mooie afgesloten sfeervolle Spaanse tuin en het ruime, schone en complete 4 persoons vakantiewoning.πŸ₯˜πŸ‰πŸ˜ŽπŸ₯³ ( vijfde persoon in overleg).

Bij aankomst krijg je van mij de sleutel en voor de rest hoef je mij niet te zien. Achter de schermen zorg ik ervoor dat alles hier op rolletjes loopt. πŸ‘ŠπŸ‘ŠEn als je hulp, tips of begeleiding nodig hebt, dan weet je me te vinden. Ik sta voor je klaar.

Dus misschien toch de naam goed gekozen, omdat je “ Bij Manon” op vakantie komt, maar zelf kunt kiezen hoeveel Manon je erbij kiest πŸ€©πŸ˜€ van mijn extra opties. Die hieronder staan vermeld.

KORTOM : NIETS MOET, ALLES MAG

Adios uit Mutxamel Alicante en wie weet tot ziens

Manon