Extra opties 

Vakantie bij Nederlanders in Spanje 

Boodschappenservice bij aankomst

Helemaal gratis, je betaalt alleen de kosten van de boodschappen. De aankomstboodschappenservice voor gasten die op vakantie zijn "Bij Manon in Spanje". Een gevulde koelkast, koude drankjes, lekkere hapjes, je favoriete drankje van jouw boodschappenlijstje.  Check de link voor meer info.

Haal- en brengservice Alicante, strand en luchthaven

Als je hier lekker van je vakantie aan het genieten bent maar niemand de Bob wil zijn. Maak dan gebruik van de taxi-service Alicante, via de handige app of laat mij je rijden.


Nederlandstalige kinderworkshops

& workshops 

Costa Blanca Spanje

Voor volwassen en kids leuke workshop. De "work"shops zijn relaxt, gezellig, ongedwongen en flexibel. Voor kids afgestemd op hun leeftijden.

Kindvriendelijk vakantiehuis Bij Manon in Spanje, maar ook adult only vakanties, want er zijn geen andere gasten dus privacy voor iedereen.

Kom je met kids geniet dan van de spelletjes in en om het zwembad en de workshops die ik organiseer voor kinderen. En als je zonder kids komt dan is het adults only heerlijk genieten van de rust in de vakantiewoning met prive zwembad en alle leuke uitjes in de omgeving. Of kies voor een van mijn extra opties als je dat wilt. Dat is vakantie bij Nederlanders in Spanje "Bij Manon in Spanje" in Mutxamel.

Tot snel groetjes Manon 


Verzorgde losse uitstapjes en uitjes

Alicante en omgeving

Even genieten zonder je druk te hoeven maken over hoe, wat, waar en wanneer en wat als. Ik verzorgd complete uitjes op basis van jouw interesse en mijn kennis van de omgeving Alicante. Lekker genieten en ontzorgd zijn op vakantie Bij Manon in Spanje.


Arrangementen in Alicante en omgeving

Lekker helemaal verzorgd naar Alicante komen en genieten van alle leuke dingen in de omgeving zonder dat je zelf iets hoeft te regelen. Kom dan lekker 5 dagen naar de vakantiewoning met prive zwembad Bij Manon in Spanje en geniet. Of kies voor een arrangement op maat. Tot snel groetjes Manon.


Vakantie met extra opties als je dat wilt

Ik heb mijn concept / onderneming genoemd : Vakanties “Bij Manon in Spanje”

Dus vragen potentiële gasten mij soms: MANON, ZITTEN WE DAN ONZE HELE VAKANTIE MET JOU “ OPGESCHEEPT” 😩

“ Bij Manon in Spanje” staat voor rust, ruimte, ontspanning en privacy, dichtbij Alicante centrum en mooie zandstranden. Je heerlijk thuis voelen in je eigen zwembad in de grote mooie afgesloten sfeervolle Spaanse tuin en het ruime, schone en complete 4 persoons appartement.πŸ₯˜πŸ‰πŸ˜ŽπŸ₯³ ( vijfde persoon in overleg).

Bij aankomst krijg je van mij de sleutel en voor de rest hoef je mij niet te zien. Achter de schermen zorg ik ervoor dat alles hier op rolletjes loopt. πŸ‘ŠπŸ‘ŠEn als je hulp, tips of begeleiding nodig hebt, dan weet je me te vinden. Ik sta voor je klaar.

Dus misschien toch de naam goed gekozen, omdat je “ Bij Manon” op vakantie komt, maar zelf kunt kiezen hoeveel Manon je erbij kiest πŸ€©πŸ˜€ van mijn extra opties. Die hieronder staan vermeld.

KORTOM : NIETS MOET, ALLES MAG

Adios uit Mutxamel Alicante en wie weet tot ziens

Manon