Vakantie 2024 Alicante Extra opties op maat!

Je vakantie 2024 in Alicante vakantiewoning met privezwembad " Bij Manon in Spanje"

Fijn heerlijk genieten van mijn garantie op privacy en gastvrijheid. Lekker je eigen gang gaan!  

Vakantiewoning van de Nederlandse Manon in Alicante

Geniet bijvoorbeeld van de gratis boodschappen service bij aankomst. Geef je lijst je door van je favoriete vakantie boodschappen. En ik zorg ervoor dat ze klaar staan in je koelkast en in de vakantiewoning. Helemaal gratis je betaalt alleen de kosten van de boodschappen. 

Manon's verzorgde opties voor je vakantie

Alles op maat en niet moet alles mag. Je hoeft ook niet al in Nederland te beslissen of je wel of geen gebruik wilt maken van de beschikbare extra opties op maat tijdens je vakantie 2024 in Alicante. Bijvoorbeeld de haal- en brengservice tijdens je vakantie in Alicante. Lekker relaxt op vakantie dat is het idee van lekker chillen Bij Manon in Spanje. Groetjes Manon

Costa Blanca ontdekken in het Nederlands bij Manon

Ik ben geregeld onderweg om de Costa Blanca en Alicante en omgeving verder te ontdekken voor mijn gasten. En mocht je tijdens je vakantie in Manon's vakantiewoning een keer mee willen, tuurlijk leuk een de Costa Blanca beleven! Niets moet alles mag en lekker genieten tijdens je vakantie hier bij de Nederlandse Manon

Goed verzorgd vakantie naar Alicante in 2024 bij Nederlandse Manon

Ik, Manon, heb mijn leuke concept voor vakanties waarbij gastvrijheid, privacy en flexibiliteit zijn gegarandeerd bedacht meer van 5 jaar geleden.  Ik ben en blijf serieus in het verzamelen van leuke dingen voor gasten en toffe informatie en tips verzamelen. Leuk om te doen en fijn dat gasten er zo van genieten. Wel zo relaxt met de Nederlandstalige tips die al voor je klaar liggen. 

Het is belangrijk dat je vakantie kunt inrichten zoals jij dat wilt en kunt doen waar jij zin in hebt wanneer jij er zin hebt. 

Groetjes uit Alicante Manon Nederlandse eigenaar

Vakanties “Bij Manon in Spanje” wat is dat?

Potentiële gasten vragen mij soms: MANON, ZITTEN WE DAN ONZE HELE VAKANTIE MET JOU “ OPGESCHEEPT” 😩

Ik stel ze natuurlijk gerust en dit is wat ik ze vertel....

“ Bij Manon in Spanje” staat voor rust, ruimte, ontspanning en privacy, dichtbij Alicante centrum en mooie zandstranden. Je heerlijk thuis voelen in je eigen zwembad in de grote mooie afgesloten sfeervolle Spaanse tuin en het ruime, schone en complete 4 a 5 persoons vakantiewoning.πŸ₯˜πŸ‰πŸ˜ŽπŸ₯³ ( vijfde persoon in overleg).

Bij aankomst krijg je van mij de sleutel en voor de rest hoef je mij niet te zien. Achter de schermen zorg ik ervoor dat alles hier op rolletjes loopt. πŸ‘ŠπŸ‘ŠEn als je hulp, tips of begeleiding nodig hebt, dan ben ik bereikbaar. Ik sta voor je klaar.

Dus misschien toch de naam goed gekozen, omdat je “ Bij Manon” op vakantie komt, maar zelf kunt kiezen hoeveel Manon je erbij kiest πŸ€©πŸ˜€ van mijn extra opties

KORTOM : NIETS MOET, ALLES MAG

Adios uit Mutxamel Alicante en wie weet tot ziens

Manon

Benieuwd naar reviews vakantie bij Manon in Spanje?