De Costa Blanca beleven en ontdekken in 2024

Je vakantie 2024 in Alicante vakantiewoning met privezwembad " Bij Manon in Spanje"

Wil je met me mee de Costa Blanca verder ontdekken

Kom genieten van de vakantiewoning "Bij Manon in Spanje" met privé zwembad. Op slechts 15 autominuten rijden van het mooie zandstrand of het gezellige Alicante centrum. Gelegen in een rustige villawijk ruim opgezet met alle privacy, weinig tot geen inkijk in de tuin. Heerlijk genieten van privacy.

Ga mee met de Nederlandse Manon op stap in de Costa Blanca

Ik ga geregeld op stap om  Alicante, Mutxamel en de Costa Blanca verder te ontdekken. En mocht je nu tijdens je vakantie in Manon's vakantiewoning zin hebben om mee te gaan, dat kan dat zeker. Niets moet alles mag. 

De Nederlandse Manon op zoek naar wat te doen in Mutxamel

Leuke dingen ontdekken in Mutxamel Alicante dat blijf ik leuk vinden. Kleine bakkertjes in een klein winkeltje met heerlijk brood op steen gebakken, leuke artistieke winkeltjes of mooie kleurrijke straatjes met originele huizen zo leuk om te beleven op ontdekkingstocht. Mocht je nu vakantie aan het vieren zijn in Manon's vakantiewoning met prive zwembad in Mutxamel en je wilt mee, tuurlijk kan dat!

De Nederlandse Manon op zoek naar wat is er te doen in El Campello Costa Blanca

Maak gebruik van mijn lokale tips, gezelschap en vertalingen. Voordat je hier aankomt voor je vakantie "Bij Manon in Spanje" krijg je al up-to-date originele informatie over wat er hier allemaal te doen is in de omgeving. Een selectie van de tips voor mijn gasten vind je op Wat te doen in Alicante.

Up-to-date informatie in het Nederlands voor je vakantie in Alicante

Deze handige en praktische informatie heb ik voor je verzameld. Ook over de speciale dingen die er te doen zijn in de omgeving in de periode dat jij hier vakantie komt vieren, zoals festivals, traditionele feesten en activiteiten verzamel ik voor je. Je hoeft niets te missen.

Op stap met Nederlandse Manon om de Costa Blanca te beleven en ontdekken

Als ik relaxt op pad ga, dan ga ik bijvoorbeeld ondernemen:

  • leuke begeleide wandelingen in de Costa Blanca
  • boeiende museumtour in Alicante en omgeving
  • strandwandelingen aan de leukste mooiste stranden aan de Costa Blanca
  • leuke markten verkennen in de Costa Blanca
  • tapastour in niet toeristische dorpen of Alicante centrum

 Dus mocht je willen aansluiten, dan hoor ik het graag. Groetjes Manon Nederlandse eigenaar van de vakantiewoning met prive zwembad in Mutxamel Alicante.

Reviews goed verzorgd op vakantie bij Nederlanders in Alicante

Ontdek minder toeristische Alicante en omgeving

Wil je je vakantie nog leuker maken met Manon's lokale tips? Ik kan je aanbevelingen doen voor interessante bezienswaardigheden die aansluiten bij jouw interesses. Ik ken niet alleen de bekende toeristische plekken die je op internet kunt vinden, maar ook de meer bijzondere, minder voor de hand liggende attracties die zeker de moeite waard zijn. Zo kun je je vakantie verrijken met unieke uitstapjes en activiteiten.

Manon's lokale tips over Alicante en Mutxamel

Ik ken de leuke en goede eetgelegenheden, variërend van populaire restaurants tot verborgen pareltjes die vooral geliefd zijn bij de lokale bevolking. Of je nu zin hebt in de authentieke Spaanse keuken of internationale gerechten, ik kan je adviseren over de beste plekken om te genieten van heerlijk eten en de fijne Spaanse sfeer.  Cultuurliefhebbers kunnen ook bij mij terecht voor tips over interessante plekken om te verkennen, wandelingen om te maken en boeiende musea om te bezoeken.