Vakantie in Alicante bij mij, Manon, Nederlandse gastvrouw, voor tips en begeleiding  als je dat  wilt of ga lekker je eigen gang en geniet!!!  Met privé zwembad!

Logeren bij Nederlanders aan de Costa Blanca, bij Alicante met privé zwembad

bij Manon in Spanje

Nederlanders in Alicante, Mutxamel  

Wie ben ik, Manon, Nederlandse gastvrouw in Alicante

Ik ben Manon Pijnenburg en heet je van harte welkom in mijn vakantiehuis "BijManoninSpanje" in Mutxamel, Alicante.

Vroeger wilde ik al de toerisme opleiding doen, maar soms lopen dingen anders. Na mijn jeugd in Apeldoorn ben ik gaan studeren in Zwolle en Arnhem. Toen de administratieve en fiscale richting gekozen, heel wat anders als toerisme. In loondienst gewerkt na mijn studie en al vrij snel daarna als ondernemer verder gegaan.

Maar de toeristische kriebel bleef, de drang naar meer zon ook en een ander leefritme. Dus radicaal het roer om gegooid, na 14 jaar als ondernemer, en in 2018 vertrokken naar Alicante. Ik geniet ervan dat mijn gasten het hier zo lekker naar de zin hebben en kunnen ontspannen.

Sommige van mijn gasten gaan lekker hun eigen gang. Ik sta ze af en toe bij met raad en daad als ze dat vragen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om gasten extra te begeleiden tijdens hun vakantie. Door ze op te halen op de luchthaven en een heerlijk arrangement hier voor ze te verzorgen. Afgestemd op hun wensen. Bijvoorbeeld lekker veel rust bij de casa met alle privacy en af en toe een verzorgd uitje door mij. Of een lekker vol programma met heel veel leuks en lekker eten.

Ik woon zelf aan de andere kant van mijn vakantiehuis. Zo hebben we allemaal lekker privacy. En natuurlijk maak ik geen gebruik van het zwembad. Dus wees gerust haha. Ik zal geen bommetje komen doen. Maar ik ben wel altijd bereikbaar als je me nodig hebt.

Mijn hobby's zijn lekker op terras zitten, wandelen en films kijken. "Spaans tuinieren" vind ik ook erg leuk. Ik leer steeds beter met mijn Spaanse tuin om te gaan. De vetplanten, fruitbomen, palmen, olijfboom en natuurlijk de cactussen verzorgen en kweken vind ik ook erg leuk. Elke week ga ik naar Spaanse les. Want je bent nooit uitgeleerd en het is er ook reuze gezellig. De Spaanse keuken vind ik ook erg lekker, zelf paella en tapas maken blijft leuk. Maar lekker bij authentieke Spaanse restaurantjes eten blijft toch het allerleukste vind ik, met die heerlijke Spaanse vibe.

Groetjes vanuit Mutxamel Alicante

Manon 

 

Manon alicante… BijManoninSpanje.nl schoon vakantiehuis met privé zwembad Alicante Costa Blanca Spanje goede wifi, vakantiehuis privé zwembad dichtbij luchthaven Alicante, Nederlandse eigenaar, privacy, goede reviews en reacties Internet afwasmachine vrie
Manon alicante… BijManoninSpanje.nl schoon vakantiehuis met privé zwembad Alicante Costa Blanca Spanje goede wifi, vakantiehuis privé zwembad dichtbij luchthaven Alicante, Nederlandse eigenaar, privacy, goede reviews en reacties Internet afwasmachine vrie