Golfbanen in Alicante en omgeving

Zin om heerlijk even de golfbaan op te gaan terwijl je op vakantie bent in vakantiewoning "Bij Manon in Spanje" dan is de keuze reuze. Hieronder de golfbanen in de buurt. Veel plezier groetjes Manon

Golfbanen in Alicante Bonalba Golf in Mutxamel 

vakantiewoning dichtbij golfbaan alicante mutxamel vakantie bij landgenoten bij manon prive zwembad

De dichtstbijzijnde golfbaan is maar 10 minuten rijden van Manon's vakantiewoning met prive zwembad in Rio Park Mutxamel.

Bonalba Golf is een prachtige 18 holes golfbaan. Er is ook een driving range. En met het hele jaar lekker weer kun je ook het hele jaar heerlijk naar de golfbaan als je op vakantie bent. Hier de locatie.

Er zijn naast Bonalba golfbaan zijn op loopafstand ook een aantal leuke restaurant om heerlijk te eten of van een wijntje te genieten.

Bijvoorbeeld : Laat je verwennen door Alain de Nederlandstalige eigenaar van Vinoteca los Sobrinos. De gezellige wijnbar om heerlijk te genieten van een wijntje en van de enthousiaste uitleg van Alain. Dan kan de haal- en brengservice van Manon's vakantiewoning handig zijn. Hier de locatie.

Golfbanen dichtbij vakantiewoning in Alicante van Manon in Spanje

De golfbanen in mijn directe omgeving zijn:

www.golfbonalba.com 

- op 8 kilometer 

www.alicantegolf.com

- op 11 kilometer 

De mooie golfbanen in Alicante 

Naast Bonalba golf die heel dicht bij Manon 's vakantiewoning ligt op slechts 10 autominuten zijn er meer leuke mooie golfbanen in Alicante en omgeving. 

Golfbanen in Alicante net iets verder en toch in de buurt van Alicante

Als je iets verder wilt rijden kun je ook echt mooi de golfbanen bezoeken van : Puig Campana Golf in Finestrat ( op ongeveer 26 autominuten) of ga naar de Alenda Golfbaan op ongeveer half uurtje rijden in Montforte del Cid of ga en vermaak je in Elche en bezoek ook de golfbaan daar Club De Golf El Plantio of kies voor de golfbaan Villamartin Golf even een uurtje rijden door de mooie omgeving van Manon's vakantiewoning  in Mutxamel en je staat op deze prachtige golfbaan.

Volg me op facebook druk op het facebook logo