Ik ben Manon Pijnenburg Nederlandse eigenaar

Welkom, ik ben Manon Pijnenburg, de bedenker en de werkende kracht van het vakantieconcept "Bij Manon in Spanje". Ik garandeer mijn gasten gastvrijheid en privacy. En dit wordt ook zo ervaren door mijn gasten. Check de Reviews.

vakantie bij manon pijnenburg nederlandse eigenaar vakantiewoning met prive zwembad spanje alicante

Fijn contact met Nederlandse eigenaar Manon

Dat is vakantie met prive zwembad Bij Manon in Spanje

Achter de schermen zorg ik er voor dat je een zorgeloze vakantie hebt met prive zwembad in Manon's vakantiewoning met prive zwembad in Mutxamel Alicante. Voor tips en/of hulp of vragen ben ik altijd bereikbaar. Groetjes Manon

Optimale privacy!  Jij kiest hoeveel contact met Manon

Het fijne is dat je helemaal tot niets verplicht bent en je dus zelf kiest hoeveel "Manon" je tijdens je vakantie wilt zien. Niets moet alles kan als je op vakantie komt Bij Manon in Spanje. Het is jouw vakantie dus jij kiest hoe je die wilt vieren. Ik zorg in ieder geval voor de privacy en gastvrijheid. Meer informatie over Beschikbaarheid en prijzen!


huur vakantiewoning in spanje direct van eigenaar voor vakantie bij nederlanders in spanje alicante bij manon in spanje

1. Zo weinig mogelijk Manon zien

Heel weinig Manon alleen als je de huissleutel bij aankomst in ontvangst neemt, en wanneer je de sleutel weer teruggeeft aan het einde van je vakantie. Kom naar Bij Manon in Spanje voor een vakantie met optimale privacy en een fijne vakantie lekker op jezelf!  


2. Af en toe Manon zien

Bijvoorbeeld als je me appt of ik nog tips heb voor die dag of een vraag die je hebt. Dan geef ik met alle plezier leuke tips afgestemd op jouw interesse. Zo blijf je nog steeds lekker op jezelf en maak je optimaal gebruik van mijn lokale kennis.  


3. Wat meer Manon zien

 Niets moet alles mag, ik ben bijvoorbeeld vaak onderweg de Costa Blanca verder ontdekken en beleven. Heb je als gast zin om mee te gaan dat kan natuurlijk. Zie voor meer ideeën Extra opties

Carriereswitch van de Nederlandse Manon Pijnenburg

Ik ben ergens achter in de veertig haha. In een ver verleden heb ik aan de HBO in Arnhem gestudeerd in Nederland. Na een aantal jaren werken in Nederland heb ik besloten om de stap te zetten en te verhuizen naar Spanje.  Mijn familie woont in Nederland en komt regelmatig voor de nodige dosis zon deze kant op naar Alicante. De switch van kantoorbaan naar een "baan" in de toeristische sector bevalt me super goed. Mijn droom was vroeger al als reisleidster op de bus dus uiteindelijk zit ik wel in de goede richting nu. Ik ben druk met het achter de schermen zorgen voor een zorgeloze vakantie voor mijn gasten als gastvrouw in De vakantiewoning met privezwembad in Mutxamel. Wie weet tot snel groetjes Manon

Manon, wat doe jij daar nou zoal... in Alicante

Mijn hobby's zijn lekker op terras zitten, wandelen en films kijken. "Spaans tuinieren" vind ik ook erg leuk. Ik leer steeds beter met mijn Spaanse tuin om te gaan. De vetplanten, fruitbomen, palmen, olijfboom en natuurlijk de cactussen verzorgen en kweken vind ik ook erg leuk.

De Spaanse keuken vind ik ook erg lekker, zelf paella en tapas maken blijft leuk. Maar lekker bij authentieke Spaanse restaurantjes eten, is toch het allerleukste vind ik, met die heerlijke Spaanse vibe. 

Lees de reviews van gasten van Vakantiewoning "Bij Manon in Spanje" Alicante