Haal en brengservice luchthaventransfer Alicante

Je vakantie 2024 in Alicante met privezwembad Bij Manon in Spanje

Wil je niet in Alicante Spanje een auto huren? Wil je opgehaald worden op de luchthaven Alicante of niet de Bob zijn, tijdens je vakantie 2024. Kies voor Manon's haal- en brengservice, verzorgde uitstapje en luchthaventransfer voor gasten van Manon's vakantiewoning in Alicante. Lekker relaxt!!

Wil je ( een keer) niet zelf autorijden in Alicante Spanje?

op vakantie bij nederlanders in spanje alicante met haal en brengservice luchthaventransfer

Kom heerlijk vakantie vieren bij Manon in Spanje Alicante waar privacy en gastvrijheid gegarandeerd zijn. Voor als je op vakantie wilt bij Nederlanders in Alicante en een privezwembad wilt. Dan huur je Manon 's  4 persoons vakantiewoning (5e persoon in overleg) in Mutxamel. 

Luchthaventransfer Alicante van  Bij Manon op vakantie bij Nederlanders

Ik kom mijn gasten met alle plezier ophalen op de luchthaven (ongeveer 20 minuten rijden). Of regel een taxi voor hen. Net wat zij willen. Wel zo fijn als je liever niet in Spanje auto rijdt of als je gewoon lekker relaxt even niets wilt doen. Het maakt niet uit wat je reden is, geniet van de service als gast van Bij Manon in Spanje van de extra opties zoals deze service.

Manon's haal- en brengservice bijvoorbeeld naar strand of Alicante centrum

Net wanneer het jou uitkomt. Je wilt lekker gaan uiteten en genieten van de Spaanse keuken en het wijnarrangement wat erbij geserveerd word. Heerlijk onbezorgd genieten en opgehaald worden wanneer het jullie uitkomt. Geen "gezoek" naar waar het restaurant is maar gewoon lekker voor de deur worden afgezet, hoe lekker is dat.  Als je lekker lui wilt zijn of na een hele dag vermaken in Alicante er wel klaar mee bent om zelf te rijden? Laat mij je dan ophalen. Niet meer teruglopen naar de parkeergarage voor je auto, maar ik pik je op daar waar je me vanaf appt.  Wel zo handig en relaxt. Neem nog even een drankje op het terras en dan ben ik er al. 

Als je niet de Bob wilt zijn tijdens je vakantie in Alicante bij de Nederlandse Manon

Als je hier lekker aan het genieten bent van je vakantie en niemand de Bob wil zijn? Maak dan gebruik van de taxi-service Alicante via de handige app of laat mij je rijden. Kies een mooi zandstrand uit en ik breng je erheen. Of ik breng je naar Alicante centrum voor een hapje drankje en haal je weer op als je me appt.

Als je liever niet in het Alicante Spanje zelf autorijdt

Wil je liever niet autorijden in Alicante Spanje, zoals meerdere van mijn gasten. Maak dan wel zo makkelijk gebruik van mijn haal- en brengservice. Of laat mij een voorstel doen en ik breng je op leuke unieke en gezellige plekken waar je het zeker naar je zin zult hebben. En als je weer wilt opgehaald wilt worden  app je me gewoon.Wel zo relaxt en ontzorgd. Optimaal ontspannen.

Manon's compleet verzorgde uitjes inclusief vervoer in Alicante

Als je het leuk vind kun je ook kiezen voor een van mijn uitjes helemaal verzorgd incl. vervoer. Bijvoorbeeld stadswandeling in Alicante, leuke tapastour in het authentieke niet toeristische dorp Mutxamel of andere leuke uitjes afgestemd op jouw interesses. Ik maak graag een leuk voorstel voor je. Met geen verrassingen achteraf qua kosten. Wel zo fijn en leuk om te doen.

Manon 's vakantiewoning met prive zwembad voor je vakantie 2024

Voor je vakantie direct te boeken bij Manon de Nederlandse eigenaar met leuke lokale tips!

Voor een mooie vakantiewoning met privé zwembad aan de Costa Blanca in Spanje, Alicante in Mutxamel. Dichtbij mooie zandstranden op slechts 15 autominuten. Op een rustige locatie van alle gemakken voorzien de vierpersoons vakantiewoning (5e persoon in overleg) met airco in alle ruimten, Nederlandse televisie, goed wifi, groene energie, leuke extra opties, vaatwasser c.q afwasmachine, oven en wasmachine en nog veel meer. Prijs vanaf 95 euro per dag, flexibele aankomdagen en vertrekdagen. 

Benieuwd naar het weer in Alicante en het klimaat in Alicante? 

Het hele jaar lekker weer dus is Bij Manon in Spanje het hele jaar geopend. Elke maand ander weer en andere leuke dingen te doen afhankelijk van je interesse en het weer. Voor meer info over het weer elke maand in Alicante klik hieronder.