Haal en brengservice luchthaven Alicante

Je vakantie 2024 in Alicante vakantiewoning met privezwembad " Bij Manon in Spanje"

Wil je niet in Alicante Spanje een auto huren? Wil je opgehaald worden op de luchthaven Alicante of niet de Bob zijn, tijdens je vakantie 2024.  Ik, Manon, zorg ervoor dat je netjes opgehaald wordt vanaf de luchthaven Alicante en het zorgeloze genieten kan gelijk beginnen. 

Wil je ( een keer) niet zelf autorijden in Alicante Spanje?

Luchthaventransfer Alicante vakantie bij Nederlanders

Kies voor het openbaar vervoer of neem gerust een taxi om een uitje te gaan ondernemen. Met de handige app van pidetaxi kun je opgehaald worden wanneer je wilt en waar je wilt. En als je daar hulp bij nodig hebt dan help ik je met alle plezier, alles voor een zorgeloze en goed verzorgde vakantie in Alicante.

Haal- en brengservice bijvoorbeeld naar strand

Net wanneer het jou uitkomt. Je wilt lekker gaan uiteten en genieten van de Spaanse keuken en het wijnarrangement wat erbij geserveerd word. Heerlijk onbezorgd genieten en opgehaald worden wanneer het jullie uitkomt. Geen "gezoek" naar waar het restaurant is, maar gewoon lekker voor de deur worden afgezet, hoe lekker is dat. Het kan allemaal geregeld worden!

Is een taxi duur in Alicante

Als je lekker lui wilt zijn of na een hele dag vermaken in Alicante er wel klaar mee bent om zelf te rijden? Laat je rijden. Niet meer teruglopen naar de parkeergarage voor je auto, maar neem een taxi vanaf waar je staat. Je kunt deze ideaal bestellen via de app van pide-taxi of in Alicante centrum staan de taxi's al voor je klaar om je naar huis te brengen. Mocht je hulp nodig hebben dan weet je me te vinden. De taxi's zijn hier niet duur. Je betaalt voor een rit vanaf Alicante centrum naar Manon's vakantiewoning in Mutxamel ongeveer 25 euro. Als je een taxi vanuit de vakantiewoning bestelt naar bijvoorbeeld Alicante centrum kost dit wat meer afhankelijk van waar de taxi vandaan komt in de buurt van de vakantiewoning met prive zwembad.

Als je liever niet in het Alicante Spanje zelf rijdt

Geniet van een zorgeloze vakantie zonder zelf te hoeven rijden, mijn leuke tips afgestemd op jouw interesses en je vakantie zal zeker slagen! Maak gebruik van de (moderne) techniek door overal een taxi te kunnen bestellen via de taxi-pide app of maak gebruik van mijn connecties. En voor vragen of hulp ben ik er voor je. Adios vanuit het zonnige Alicante Manon, Nederlandse eigenaar.

Manon 's vakantiewoning en prive zwembad in Alicante

Voor je vakantie direct te boeken bij Manon de Nederlandse eigenaar met leuke lokale tips!

Voor een mooie vakantiewoning met privé zwembad aan de Costa Blanca in Spanje, Alicante in Mutxamel. Dichtbij mooie zandstranden op slechts 15 autominuten. Op een rustige locatie van alle gemakken voorzien de vierpersoons vakantiewoning (5e persoon in overleg) met airco in alle ruimten, Nederlandse televisie, goed wifi, groene energie, leuke extra opties, vaatwasser c.q afwasmachine, oven en wasmachine en nog veel meer. Prijs vanaf 95 euro per dag, flexibele aankomdagen en vertrekdagen. 

Benieuwd naar het weer in Alicante en het klimaat in Alicante? 

Het hele jaar lekker weer dus is Bij Manon in Spanje het hele jaar geopend. Elke maand ander weer en andere leuke dingen te doen afhankelijk van je interesse en het weer. Voor meer info over het Weer in Alicante handig per maand de weersverwachting en klimaat.