Verzorgde uitstapjes in Alicante bij Manon in 2024

Je vakantie 2024 in Alicante met privezwembad Bij Manon in Spanje

Manon's verzorgde uitstapjes in Alicante 

Kom genieten van de vakantiewoning "Bij Manon in Spanje" met privé zwembad. Op slechts 15 autominuten rijden van het mooie zandstrand of het gezellige Alicante centrum. Gelegen in een rustige villawijk ruim opgezet met alle privacy, weinig tot geen inkijk in de tuin. Heerlijk genieten van privacy.

De Nederlandse Manon persoonlijke gids in Alicante El Campello Mutxamel

Optie 1 

Je persoonlijke gids in Alicante El Campello Mutxamel

Ik sta graag voor je klaar om als persoonlijke gids met te gaan met uitstapjes, uiteten en meer. Mijn tarief als persoonlijke gids met super veel lokale kennis en enthousiasme is €15 per uur. En ik betaal natuurlijk mijn eigen eten en drinken.

OF kies voor 

Optie 2 inclusief vervoer  

Je persoonlijke gids in Alicante El Campello Mutxamel incl. vervoer 

Je kunt er ook voor kiezen om mij het hele uitstapje te laten verzorgen, door bij mij in te stappen. En ik regel je hele uitje, inclusief vervoer wel zo relaxt en hoef je niet de Bob te zijn. Ik sta graag voor je klaar om als persoonlijke gids met te gaan met uitstapjes, diners en meer. 

Nederlandstalige uitjes en verzorgde uitstapjes in Costa Blanca Spanje bij Vakantie bij Nederlanders in Spanje Bij Manon in Spanje huur vakantiewoning met prive zwembad in Mutxamel Alicante en rust en privacy en nederlandstalige dingen te doen in Alicante

Mijn tarief als persoonlijke gids met super veel lokale kennis en enthousiasme is €15 per uur. En ik betaal natuurlijk mijn eigen eten en drinken. De kosten voor het rijden zal ik van te voren met je doornemen, dus geen verrassingen achteraf

Op vakantie bij de Nederlandse Manon met lokale tips

Maak gebruik van mijn lokale tips, gezelschap en vertalingenVoordat je hier aankomt voor je vakantie "Bij Manon in Spanje" krijg je al up-to-date originele informatie over wat er hier allemaal te doen is in de omgeving.

Up-to-date informatie voor je vakantie in Alicante

Deze handige en praktische informatie heb ik voor je verzameld. Ook over de speciale dingen die er te doen zijn in de omgeving in de periode dat jij hier vakantie komt vieren, zoals festivals, traditionele feesten en activiteiten verzamel ik voor je. Je hoeft niets te missen.

nederlandstalige dingen te doen in alicante el campello mutxamel bij manon in spanje

Op stap met Nederlandse Manon in Alicante El Campello Mutxamel

Je kunt bijvoorbeeld genieten van

  • leuke begeleide wandelingen 
  • boeiende museumtour 
  • strandwandelingen
  • Levendige markten verkennen,
  • Tapastour 

 Laat mij weten wat je wilt gaan doen of waar je interesse in hebt en dan gaan we op pad.

verzorgde uitjes door nederlandse manon in alicante el campello mutxamel tapastour

Manon wat vraag je om als persoonlijke gids mee te gaan?

Mijn tarief is €15 per uur, en ik betaal mijn eigen eten en drinken. Dus zeker geen reden om iets niet te gaan ontdekken in de omgeving, waar je interesses naar uit gaan. Maak gebruik van je persoonlijke gids, ik Manon. Ik ga met alle plezier met je mee. Vertaal voor je, regel reserveringen of andere dingen die er te regelen zijn, wel zo relaxt voor je. De kosten voor het rijden zal ik van te voren met je doornemen, dus geen verrassingen achteraf.  Mocht je meer info of vragen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Adios uit Alicante Manon

 Ook leuk het minder toeristische Alicante en omgeving

Wil je je vakantie nog leuker maken met Manon's lokale tips? Ik kan je aanbevelingen doen voor interessante bezienswaardigheden die aansluiten bij jouw interesses. Ik ken niet alleen de bekende toeristische plekken die je op internet kunt vinden, maar ook de meer bijzondere, minder voor de hand liggende attracties die zeker de moeite waard zijn. Zo kun je je vakantie verrijken met unieke uitstapjes en activiteiten.

Manon's lokale tips over Alicante, Mutxamel en El Campello voor je vakantie 2024

Ik ken de leuke en goede eetgelegenheden, variërend van populaire restaurants tot verborgen pareltjes die vooral geliefd zijn bij de lokale bevolking. Of je nu zin hebt in de authentieke Spaanse keuken of internationale gerechten, ik kan je adviseren over de beste plekken om te genieten van heerlijk eten en de fijne Spaanse sfeer.  Cultuurliefhebbers kunnen ook bij mij terecht voor tips over interessante plekken om te verkennen, wandelingen om te maken en boeiende musea om te bezoeken.