Wanneer is er markt in Alicante en Benidorm?

Ontdek Manon's uitgebreide en praktische marktinformatie voor Alicante, El Campello, Mutxamel, Benidorm en de omliggende regio. Hier vind je alles wat je moet weten over marktdagen en exacte locaties, zodat je moeiteloos de beste marktervaring kunt beleven in de prachtige omgeving van de Costa Blanca.  

Manon, wanneer is er waar markt in Alicante en omgeving?

Kom en geniet tijdens je vakantie in Manon's vakantiewoning met privezwembad te huur vanaf € 95 per dag van alle leuke markten in de omgeving. Ik, Manon, weet waar ze zijn en wanneer ze gehouden worden. Zo leuk om te bezoeken en heerlijk over de markten heen te wandelen!

Marktdagen in Alicante: Een Overzicht van de wekelijkse markten

Manon waar is er vandaag markt in Alicante en omgeving?

Alle dagen van de week

Toeristische marktstandje in Alicante centrum aan de boulevard hele dag door

De overdekte markthal in Alicante centrum  tot uurtje of 14.30(zondag gesloten) hier de locatie

Maandag 

San Vincente elke dag markt van 8.00 tot 14.00, hier de locatie

Dinsdag

San Vincente, elke dag markt van 8.00 tot 14.00

Woensdag

Kom naar Mutxamel voor een ochtend markt tot uurtje of 13.00, hier de locatie

En combineer de markt van Mutxamel met die van El Campello ook tot een uurtje van 13.30, de locatie

Donderdag 

Elke dag markt in San Vincente van 8.00 tot 14.00

Vrijdag

In San Vincente is vandaag ook markt maar let op tijdens de siësta gesloten je kunt terecht tot 15.00 en daarna vanaf 18.00 tot ongeveer 21.00.

De super grote markt in Torrevieja elke vrijdag morgen tot een uurtje of half twee, hier de locatie

Zaterdag

Bezoek de markt in San Vincente tot uurtje of 15.00 elke zaterdag, 

Vandaag in Alicante markt vanaf 8.00 tot uurtje of 14.00 elke zaterdag, hier de locatie

Zondag

Oooh jee vandaag de grote markt in Benidorm hoe voelen je benen?, hier de locatie

Gezellig naar El Campello vanaf uurtje of 9.30 tot uurtje of 13.30, hier de locatie

Zomerse en avondmarkten, traditionele thematische markten Alicante en omgeving

  • zomermarkten
  • San Juan de zomerse markt
  • Aanrader het Springfestival in Alicante 31 mei en 1 juni 2024

Aanrader : De alom bekende overdekte markthal van Alicante

Elke dag van de week geopend behalve op zondag de overdekte markthal van Alicante. Echte aanrader om te bezoeken. Geopend vanaf 7 uur 's morgens tot ongeveer half drie 's middags. Dit is de locatie. Ga heerlijk genieten van de vele standje en neem ook een koffie met iets lekkers zo leuk om mee te maken. In het midden van het centrum ook goed per auto bereikbaar. Je kunt makkelijk parkeren in een van de parkeergarages.

El Campello Markt op woensdag en zondag : Vind hier de juiste Plek! 

Beleef de wekelijkse markt in El Campello op zondag en woensdag vanaf uurtje of 9.30 tot ongeveer half twee! Geniet van een authentieke sfeer terwijl je ontdekt wat de markt te bieden heeft: heerlijk eten, lokale lekkernijen, overvloedige groenten en betaalbare kleding, schoenen en heerlijk seizoensfruit.

De plek om leuke dingen te scoren!  Als je klaar bent met wandelen en shoppen op de leuke wekelijkse markt in El Campello is leuk om naar het nabijgelegen zandstrand kunt wandelen. Ga lekker eten of ga heerlijk van de lokale chocolade proeven in allerlei vormen, zoals churros met Valor chocolade of heerlijk chocoladegebak van Valor. Echte aanrader. 

wat is het verschil tussen de markt in El Campello op zondag en op woensdag?

Op zondag en woensdag komt deze levendige markt tot bloei, met de woensdagmarkt als hoogtepunt, inclusief een gezellig overdekt gedeelte. echt een belevenis om mee te maken. Op zondagochtend biedt de iets kleinere markt maar nog steeds super leuk om te bezoeken. Echt een leuk zondagmorgen uitjes naar de markt in El Campello.

Wil je  (overdekt) Shoppen in winkelcentra in Alicante en omgeving

Ontdek de beste (overdekte) winkelcentra in en rond Alicante, speciaal door mij, Manon, verzameld voor mijn gasten. Een selectie van deze tips is te vinden op de marktenpagina van mijn website. Veel winkelplezier! Groetjes, Manon

Manon's lokale tips om markten in Alicante en omgeving te vinden en bezoeken

Ontdek diverse markten in en rondom Alicante, elke dag van de week. Van wekelijkse en zomerse markten tot avond- en thematische markten, er is voor elk wat wils. Bezoekers in El Campello, Alicante, Mutxamel en het nabijgelegen Benidorm (slechts een half uur rijden) zullen genieten van mijn verzamelde tips, een handige gids voor Manon's gasten die het hele jaar door van markten willen genieten. Als extra service bied ik gasten van Vakanties Bij Manon in Spanje, de vakantiewoning met privézwembad in Mutxamel, een haal- en brengservice aan. Veel leesplezier en geniet van de markt! Groetjes, Manon

Manon's lokale tips Alicante El Campello Mutxamel op maat vakantie bij nederlanders alicante el campello manon in spanje privacy prive zwembad directboeken bij  eigenaar

Ontdek Manon's lokale tips om markten in en rond Alicante te bezoeken, een waardevolle aanvulling voor mijn gasten! Enkele weken voor aankomst ontvangen ze gedetailleerde, up-to-date informatie met handige links en foto's die ik voortdurend verzamel. Ik geniet er met plezier van om leuke actuele markttips in Alicante en omgeving te delen. Groetjes uit Alicante, Manon. Een selectie van deze tips is te vinden op deze pagina.